Säkerhetstekniker

Vi växer och utökar nu vår säkerhetsavdelning. Vi söker nu en säkerhetstekniker som vill vara med på vår fortsatta resa.

Arbetsuppgifterna består av installation och service av inbrottslarm och säkerhetsanläggningar som inbrottslarm, passersystem och kamerasystem. Du kommer arbeta självständigt men kommer samtidigt att vara en del av ett team bestående av andra säkerhetstekniker. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är intresserad av teknik och som har en vilja att utvecklas tillsammans med oss.
Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom säkerhetsbranschen eller nyligen har avslutat en utbildning inom säkerhetsteknik. Erfarenhet och kunskap om datorer och nätverk är också meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du flexibel, lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet. Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i Polisens belastningsregister och kontroll görs innan anställning. 

Vad kan vi erbjuda?

Vi är ett mindre företag och gillar korta beslutsvägar och raka puckar och vill ha kul på jobbet. Vi förutsätter att du är nyfiken och vill lära dig mer och vi erbjuder olika kurser och utbildningar för att du ska växa i din roll. Tjänsten innebär mycket frihet under eget ansvar och du kommer att ha möjlighet att planera dina egna arbetsdagar. Vi har kollektivavtal med tjänstepension, förmånsbil, friskvårdsbidrag mm.

Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson

Robert Persson

Försäljning Säkerhet 

08 505 719 15 

robert.persson@larmtele.com